2012-09-10 22:47 #0 av: EmmaSkytte

Hej!
Mitt namn är Emma och jag är 18 år och läser mitt sista år på gymnasiet där jag pluggar inriktningen foto.
Nu till hösten har jag ett slutprojekt där jag tänkt skapa en "fotobok" eller en coffee-table book med porträttbilder på olika hästraser. 
Bilderna kommer inte vara några "vanliga" på en häst stående i grimma på en stallplan eller liknande, utan hade tänkt ha en sorts bakgrund/kuliss och sen använder jag mig av två blixtar för bättre ljus.

Därför söker jag just nu olika hästraser runt om i Skåne (ju närmre Malmö desto bättre!) som jag skulle kunna fotografera. 
Där ibland söker jag då Shire men även raser som t.ex fjordhäst, arabiskt fullblod, shettis, islandshäst, haflinger, tinker, nordsvensk, welsh m.m.
Skulle du vara intresserad så tveka inte att ta kontakt med mig här, via mailen emmaskytte@hotmail.com eller via min facebooksida där ni även kan se bilder jag tagit tidigare som heter: Emma Skytte Photography.

Har även praktik under denna perioden och det allra bästa hade varit att kunna binda ihop den med fotograferingarna. Så skulle någon veta något stall, uppfödning, turridning etc. med någon av raserna jag skulle kunna vara hos kontakta mig gärna!
/ Emma