Övrigt

hjälp föl har förlorat sin mamma

2011-09-01 12:37 #0 av: Emmieline

HJÄLP OSS HITTA EN NY MAMMA TILL GAMBRA !!!!!!! Vårt lilla föl på 2 mån har mist sin mamma i helgen. Försöker på detta vis hitta ett sto som mist sitt föl och som skulle kunna ta sig an Gambra som behöver modersmjölk ett tag till. Skulle vara jättesnällt om ni kan sätta detta på er status så att det prids och har vi tur så kanske det finns nån. i såfall kan de höra av sig på min mail: brigitteeriksson@hotmail.com Ödeshögstrakten är fölet

Anmäl
2011-09-04 11:16 #1 av: Lina på Puser

Jag hoppas verkligen att ni hittar något sto!

Föl- och ammajouren har precis stängt för säsongen, men de kanske kan hjälpa ändå...

Där finns även kontaktuppgifter till olika stuterier som har råmjölk. De kanske även kan känna till något sto som kan hjälpa.
http://www.asvt.se/page53587.php

Mjälkersättning brukar även finnas att köpa på Granngården, i pulverform som du blandar och ger i exempelvis nappflaska.

Det är aldrig kul när detta uppstår så lycka till i ditt letande.

/ Lina

 

www.puser.se - En gård med natur, kultur, hästar och kommunikation

Anmäl
2011-09-05 18:07 #2 av: Emmieline

fick detta medelenade i dag av fölets ägare

 

"Hejsan, vi testar just nu med ett sto med föl och ser om hon ev tar sig an Gambra också, och så ger vi ju mjölkersättning och fölpellets. Tack så hjärtligt för att du bryr dig, mvh Brigitte"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.