Övrigt

Shire

2011-06-18 09:55 #0 av: [Ai-chan]

Jätte roligt att en Shire ifokus har kommit i liv! Jag är helt förälskad i denna ras, och har drömt om att ha en i så många år. Dock har det inte blivit av ännu, men någon gång i framtiden ska det nog bli. =)

Kollar väldigt ofta in på Stall Herkules sida och drömmer mig bort.

Finns det Shire i Hälsingland eller Gävleborgslän? Vet att det ska finnas en i närheten, om den nu finns kvar.   Men vet inte vart. Hade varit skoj och åka på "studiebesök" hos någon med Shire =)

Anmäl
2011-06-18 22:13 #1 av: Lina på Puser

Ge inte upp hoppet, det är aldrig för sent...

Det finns många ställen i Södra Sverige, och så några högt upp i norrland. Det fanns en shiregård i Uppsala, men den är inte aktiv längre. Någon shiregård mitt i sverige känner jag inte till.

Det närmaste är kanske Shiregården som ligger utanför Umeå eller Uddens gård som ligger utanför Stockholm. Det blir en lång resa för ett studiebesök, men du kanske kan göra det till en semestertripp... Bland annat så har Fattiggårdens Hästnöje utanför Kisa boende och turridning på shire.

Någon annan som känner till någon shire i trakterna av Hälsingland?

Lycka till!

/ Lina

 

www.puser.se - En gård med natur, kultur, hästar och kommunikation

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.